Olet täällä

Koronarokotukset

(päivitetty 19.2.2021)
 

Maaliskuussa 2021 avaamme ajanvarausnumeron kuntalaisten koronarokotuksille.

Rokotusajanvaraus avautuu viikolla 9 numerossa 040 723 9205 ja se on auki tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 8-12.

Puhelimeen voi myös lähettää tekstiviestin, jolloin soitamme takaisin 1-3 arkipäivän kuluessa. Numerossa ei anneta rokote- tai muuta terveysneuvontaa.

 

Viikolla 9 ajanvaraus avautuu vuonna 1941 tai aikaisemmin syntyneille kuntalaisille, ro­ko­tus­ryh­mään kuu­lu­van tie­dot tar­kis­te­taan ai­kaa va­ra­tes­sa. Viikolla 9 varataan rokotusaikoja viikolle 10.

 

Seuraavien viikkojen rokotusajanvaraus aukeaa myöhemmin ilmoitettuna ajankohtana, kun rokotteiden toimitus paikkakunnalle varmistuu.

Seuraavien rokotusryhmien aikoja ei anneta ennakolta. 

 

Rokoteajanvaraus toteutetaan ainoastaan yllä mainitussa ajanvarauspalvelussa, rokotusaikoja ei ole mahdollista varata terveyskeskuksessa asioimalla.

 

Puolangan rokotustilanne 26.2.2021

1. rokotuksen saaneet 261

2. rokotuksen saaneet 18

 

Tiedotamme tällä sivulla koronarokottamisen etenemisestä sitä mukaa, kun lisätietoja asiasta on saatavilla.

Puolangan koronarokotusaikataulu noudattaa Kainuun soten ohjeistusta, jonka löydät https://sote.kainuu.fi/koronarokotukset -linkin kautta

Ko­ro­na­ro­ko­tuk­set ja nii­tä kos­ke­vat jär­jes­te­lyt pe­rus­tu­vat val­tio­neu­vos­ton ase­tuk­seen ja THL:n tar­ken­ta­viin oh­jei­siin. Ko­ro­na­vi­rus­ro­ko­te tar­jo­taan ko­ko väes­töl­le, ja se on kai­kil­le va­paaeh­toi­nen ja mak­su­ton.